De Kock

Sinds eind jaren `50 is De Kock uitgegroeid tot dé specialist in de Druivenstreek op vlak van grondwerken, wegeniswerken en afbraakwerken. We hebben de mensen, de kennis en het materieel in huis om elk project tot een goed einde te brengen.

Steekt u zelf de spade in de grond voor een nieuw bouwproject? In onze zandgroeve kan u terecht voor zand, gestabiliseerd zand en magere beton. Wilt u af van uw bouwafval? Doe ook hiervoor een beroep op De Kock. We verhuren (bouw)afvalcontainers en u kan uw afval steeds komen storten in ons sorteercentrum te Waver.

Geschiedenis

De onderneming De Kock werd eind jaren ’50 als veevoederbedrijf opgericht door Edouard De Kock. Eind jaren ’60 stapten zijn zonen Hugo en Daniel De Kock in het bedrijf en werden de activiteiten geleidelijk aan uitgebreid met het verzorgen van grondwerken en wegeniswerken en de uitbating van zandgroeven. Die activiteiten vormen nog steeds de basis van de firma De Kock.

Later begonnen we met de verhuring van afvalcontainers en werd er een aggregaatmengcentrale geïnstalleerd in de zandgroeve. Om onze activiteiten uit te breiden naar het Waalse Gewest werd in 1983 het filiaal De Kock Wavre opgericht, gevestigd in Waver. In 2009 werd hier een sorteercentrum opgericht om zowel het afval afkomstig van de containerdienst als afval van klanten te sorteren en te recycleren. Momenteel stelt de volledige groep De Kock 86 mensen te werk.


De Kock

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x